Ben jij er klaar voor om LEKKER in je huid te komen? In het LEKKER in je huid plan wordt je persoonlijk begeleidt om jouw huid te verbeteren. Omdat er meer nodig is dan een potje dure cremé of medicatie om je huid te kalmeren.

Het LEKKER in je huid plan bestaat uit ontspannen huidbehandelingen, de juiste huidproducten, advies over voeding, coaching én alle praktische handvatten die je nodig hebt om een blijvende mooie

en stralende huid te krijgen én te behouden! 

LEKKER IN JE HUID HELPT JOU STRALEN, ZODAT JE AFSCHEID KAN NEMEN VAN SCHAAMTE OF ONZERHEID RONDOM JOUW HUID

Wellness teken.png
Wellness teken.png
Wellness teken.png
Wellness teken.png
Wellness teken.png

Ben jij helemaal klaar met jouw huidprobleem?

 

 

 

Ernstige acné of een aantal puistjes waar je je mateloos aan stoort?

Staat jouw huid altijd in vuur en vlam zonder al te veel inspanning?

Ben jij klaar met dat eczeem of die droge plekjes en schilfertjes?

Wil je ook weer zonder foundation de deur uit durven, omdat je huid er geweldig uitziet?

Ja?!

Pijl-2.png
Wellness teken.png

Heb je ook weer zin om lekker in het weekend op te tutten met je vriendinnen, zonder dat je allerlei bultjes moet dichtsmeren?

Lekkerinjehuid-shootmei21-0602.jpg

Ik geloof niet in
die quick-fix.

Heb je al van alles
geprobeerd

  • Dure crèmes

  • Agressieve peelings

  • Medicijnen

  • Voedingssupplementen

?

Als voeding- en huidexpert weet ik dat de juiste voeding en huidverzorgingsproducten jou kunnen helpen! Dus wil jij je huid echt blijvend veranderen?

DAN PAST LEKKER IN JE HUID COMPLEET BIJ JOU!

scroll

 
Zonnedak

Wat we gaan doen?

Binnen het LEKKER in je huid plan ga je een jaar lang aan de slag met het verbeteren van je huid. Door je voeding en huidverzorging aan te pakken.

Ik begeleid je een jaar lang om jouw doel te bereiken. Ik ga al mijn kennis over huidverbetering met je delen en jou (met behulp van praktische tips) helpen om die kennis toe te passen én het belangrijkste: levenslang vol te houden.​

01

LEKKER verzorgen

02

LEKKER eten

03

LEKKER zelfverzekerd

Heerlijke huidbehandelingen in mijn praktijk én de beste producten voor je huidverzorging thuis

Advies, tips en praktische recepten over de juiste voeding passend bij jouw huid en gewoonten

Persoonlijke support op het gebied mentaliteit, zodat niet alleen je huid straalt maar ook jij zelf!

Na dit plan..

zit jij LEKKER in je huid;
Lekkerinjehuid-shootmei21-0550.jpg

Investeer in jouw huid!

Hierna kan jij afscheid  nemen van de schaamte of onzekerheid rondom jouw huid. 

Investeer in jezelf zodat jij LEKKER  in je huid kom te zitten!

Met alleen een potje crème en af een toe een behandeling bij je schoonheidsspecialist ga jij geen blijvend resultaat kunnen behalen. Je zult ook van binnenuit je lichaam de juiste voeding moeten geven.

 

Een benzine-auto gaat ook kapot als je er diesel in gooit. 

 

 


 

Ik heb al mijn kennis en ervaringen gebundeld om jou te laten stralen. Niet alleen van buiten, maar zeker zo belangrijk van binnen!   

WAAROM ETEN WIJ DAN TEGENWOORDIG WEL ZOVEEL SUIKERS EN FASTFOOD?

Sunroof _edited.jpg

Het LEKKER in je huid plan

Pijl-2.png
logo nieuw.PNG

AL ZICHTBARE RESULTATEN NA 2-3 MAANDEN!

Orthomoleculair

consult

Een orthomoleculair therapeut kijkt als het ware naar de oorzaak achter het probleem. Het probleem van acné is bijv. niet een verhoogde talgproductie, maar van binnen in je lichaam gaat er iets mis. 

Een orthomoleculair therapeut kan die oorzaak voor je uitzoeken, wat echt als basis dient voor de gehele behandeling. 

Dat is de reden dat ik met orthomoleculair diëtist Stella (fitbystella) samenwerk. 

 

Elk LEKKER in je huid plan start daarom met een intake én vervolgconsult bij Fit by Stella.  

Voedingsconsult

Als diëtist ga ik je begeleiden met de adviezen die je bij orthomoleculair diëtist Stella krijgt. Je krijgt bij mij dus echt de praktische vertaling van de informatie die je van Stella krijgt. Heb je tijdens je supermarkt bezoek nog een vraagje over bepaalde producten? App me gerust! 

Huidbehandeling

Een mooie huid krijg je niet zomaar. Om jezelf te belonen kom je daarom regelmatig in mijn praktijk voor een heerlijke huidverbeterende behandeling. Het eerste halfjaar kom je elke vier weken genieten tijdens een huidbehandeling en het tweede halfjaar elke zes weken. In het eerste halfjaar ga je namelijk het meeste resultaat zien en het tweede halfjaar kan je als onderhoud zien. De huidbehandelingen zijn inclusief een uitgebreide reiniging van de huid, eventuele onzuiverheden verwijderen, (naar wens) wenkbrauwen stylen, ontspannende gezichtsmassage, verzorgend maskertje en dagverzorging.

Huidproducten

Naast heerlijke behandelingen en voedingsadviezen die je van me krijgt, zijn de juiste huidproducten voor thuis ook ontzettend belangrijk. Wist je zelfs dat het grootste deel van je resultaat bepaald wordt door je routine thuis? Dat is de reden dat ik een productpakket voor je heb samengesteld. Dit pakket wordt uiteraard aangepast aan jou persoonlijke voorkeuren en huid. 

Mindset coaching

In het LEKKER in je huid plan besteed ik ook uitgebreid aandacht aan alles wat met een huidprobleem te maken heeft: Hoe ervaar jij jouw huidprobleem? Schaam je je voor je huid? Onzekerheid? Ik ga je begeleiden om ook deze aspecten te pakken. Niet alleen je huid gaat stralen, maar ook jijzelf! 

EEN JAAR LANG SUPPORT VIA WHATSAPP

 

€469 kwartaal / €1799 per jaar

 

t.w.v. €1999 per jaar

 

*dieetadvies deels vergoed via basisverzekering

 

 
Lekkerinjehuid-shootmei21-0580.jpg

''Ik weet nu welke voeding goed is voor mijn huid. Ik ben in de supermarkt veel bewuster wat ik koop. Ik ben er vooral ook achter gekomen dat ik bepaalde gewoonte had die niet zo gezond zijn. Ik at bijvoorbeeld altijd wit brood en had niet verwacht dat ik hier ooit van af kon stappen, maar met Imke´s hulp is dit wel gelukt en nu eet ik eigenlijk nooit meer wit brood''

— Laura

Lekkerinjehuid-shootmei21-0642.jpg

''Voorafgaand aan het LEKKER in je huid programma heb ik getwijfeld, omdat het toch best wat geld kost, maar nu weet ik dat het echt het geld waard is. Ik heb minder ontstekingen en ben er achter gekomen dat het grotendeels ook aan je voeding ligt. Door de kennis die ik bij Imke heb geleerd heb ik meer controle over mijn huid''

—Lindy

FAQ

LATEN WE AAN DE SLAG GAAN, ZODAT JIJ WEER LEKKER IN JE HUID
KOMT TE ZITTEN!