top of page
Lekkerinjehuid-shootmei21-0708.jpg

Over Imke

Zelf heb ik lang gezocht naar een oplossing voor mijn huidprobleem..

Ik heb veel verschillende producten geprobeerd en ook geworsteld met mijn voeding..

Al jaren worstelde ik met puistjes, onderhuidse ontstekingen en mee-eters.

In eerste instantie op mijn rug en later ook in mijn gezicht. Als schoonheidsspecialist zorgde ik altijd dat ik mijn huid goed verzorgde, maar blijkbaar was dit niet genoeg.

 

Mijn onzuivere huid accepteren? No way!

Er moest een oplossing zijn!

 

Vervolgens heb ik me laten opleiden als diëtist, en zo geleerd wat een gezond voedingspatroon voor mij is. En dat had zeker wel wat resultaat, maar niet het resultaat wat ik hoopte.

Ik merkte dat mijn huid specifieke adviezen nodig had.

Vervolgens heb ik me verder opgeleid als orthomoleculair therapeut. 

Deze kennis heeft echt voor mij het resultaat geleverd waar ik op hoopte: ik hoef mijn huid niet meer te verdoezelen achter mijn make-up en ik kan mijn huid laten stralen zonder dat ik me daar onzeker over voel. 

 

En natuurlijk eet ik ook wel eens wat waarvan ik weet dat dit niet goed voor mijn huid is, en heb ik dan weer een paar puistjes, maar vervolgens weet ik ook weer hoe ik mijn huid het beste kan verzorgen van zowel binnenuit als buitenaf waardoor het weer tot rust kan komen.

 

EN DAT IS PRECIES WAT IK JOU OOK GUN!

 

Vergeet de zin en onzin op social media over voeding en de huid. Ga samen met mij aan de slag met iets wat wél echt werkt!

 

Mijn achtergrond, opleidingen en eigen ervaringen zet ik om jou te kunnen helpen, samen ontwikkelen we een voedingspatroon wat beter is voor jouw huid, dat past binnen jouw voorkeuren én wat ervoor zorgt dat je de juiste voedingsstoffen tot je krijgt!

Whatsapp

0643924385

Email 

Volg me!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page